jucarii la reducere
Trei jucării la un leu! Eh, nu e chiar așa. Dar avem jucării în valoare de 60 de lei pe care doar astăzi le puteți cumpăra cu numai 20 lei.
Cum? Printr-un voucher de la Groupon, vestitul website care “adună toate promoțiile”! Astăzi și doar astăzi, jucăriile de la Toyz.ro sunt la super ofertă!
Ce jucării găsim? De la figurine, la filme și muzică, puzzle-uri sau jucării pentru exterior, mașinuțe ori trenulețele sau păpuși și plușuri! Adică de toate pentru toți copiii, indiferent de vârsta lor!
Despre Groupon sau cum beneficiați de ofertă

  1. Aplicați pentru ofertă apăsând “Cumpără Acum” și introduceți datele cardului. (vă asigurăm noi că sunt băieți serioși și că nu veți avea nicio problemă)
  2. Oferta devine activă când se atinge numărul minim de aplicanți. (aceasta este deja activată, dar asta nu înseamnă că nu ar fi frumos din partea voastră să mai anunțați și alți părinți, pentru a se bucura și ei de promoție)
  3. În acel moment, din cardul vostru va fi retrasă suma respectivă, reprezentând contravaloarea ofertei. Apoi, veți primi pe  adresa de e-mail voucherul ce trebuie printat pentru a beneficia de reducere.

Să fie reduceri! Așa’i că sună tentant oferta?
PS – trebuie să vă grăbiți un pic, pentru că este valabilă doar astăzi! 😛 Aplicați și voi pentru a beneficia de reducere!