Asta e partea fericită, dar uşor stresantă. Mai e categoria a II-a, care te crede moartă social şi te exclude din toate activităţile („nu iese la masă în oraş că e insarcinata”, „nu vine la concert că e insarcinata”, „nu iese în club că e fum/gălăgie/lume beată multă etc.).
13840_183107558699_162196168699_2798845_2144338_n
Mă rog, în perspectiva mea (de femeie însărcinată) le-am dat dreptate până săptămâna trecută, când am găsit un loc în care te poţi duce cu bebe în burtă fără niciun risc.
Nu e fum de ţigară, deşi se fumează, au concerte mai mereu, chelnerii sunt foarte amabili, clubul e foarte cool, oamenii care vin acolo sunt foarte mişto… o să închei fraza asta fără să spun vreun lucru rău, pentru că n-am ce. Intrarea e 30 Ron de persoană, eu şi bebe am intrat amândoi pe un bilet.
Da, am descoperit clubul Tribute şi am fost foarte încântată – Calea Victoriei, nr. 118.
Mă opresc aici cu laudele că poate se umple săptămâna viitoare clubul de gravide şi sunt sigură grupul femeilor însărcinate, care beau doar apa plată nu e chiar clientela ideală.
Totuşi, dacă vrei să te duci, trebuie să-ţi faci rezervare înainte, altfel rişti să stai în picioare şi nu ştiu dacă rezişti. Plus că în club nu prea e ca în autobuz, nu se ridică alţii să-ţi dea locul.
Mai multe detalii despre Tribute puteţi găsi în pagina de Facebook.