ceainaria Tea House
Încă de la intrare ți se atrage atenția că vei păși într-o lume a ceaiului și numele ceainăriei este simplu și sugestiv, nu?
Cred că v-ați dat seama că sunt mare fană a ceainăriilor și a momentelor petrecute cu o cană de licoare fierbinte în față. Tocmai de aceea în fiecare vineri încerc să vin cu o recomandare de local în care să puteți petrece momente liniștite de weekend cu cei mici.
Tea House face parte din seria de locații de suflet, unde vă recomand cu toată căldura să mergeți cu piticii.

Ce găsim prin meniu?
Vreau să vă spun de la bun început că în niciun ungher din ceainărie nu se fumează. Fumătorii trebuie să îndure frigul de afară dacă vor să fumeze, pentru că înăuntru este strict interzis. Mămicilor, așa’i că vă sclipesc ochii când citiți asta? 🙂
Un ceainic plin ochi cu ceai aromat costă 10 sau 11 lei, depinde de aroma aleasă, iar prețul unei cafele este tot în jurul sumei de 10 lei. Dacă alegeți ceaiul, sfatul meu este să nu îi cumpărați celul mic unul separat, ceainicul are 400 de ml de ceai, adică două căni mari sau patru ceșcuțe. Zic eu, destul cât pentru două persoane.
Tea House are meniu și în variantă online, îl puteți accesa aici și dacă vă plimbați prin el veți descoperi, sper eu cu aceeași fericire ca și mine, că există cacao cu lapte și cocktail-uri naturale din fructe.
Când veți ajunge la Tea House e musai să comandați și o prăjitură făcută în casă. Sunt geniale, proaspete și merg de minune cu orice fel de ceai.

Atmosferă
Cum e să te simți bine cu prietenii, să îi ai pe cei mici lângă tine și pe fundal să cânte o melodie liniștită? Unde mai pui că se simte și o aromă de ceai peste tot! Cam așa poate fi descrisă atmosfera de la Tea House.
Evenimente
La Tea House, mâine, adică pe 27 noiembrie are loc o nouă întâlnire a Clubului de Lectură.
club de lectura tea house bucuresti
În plus, în această perioadă, mai precis de la 1 decembrie și până pe 20 decembrie, 50% din încasările magazinului (pentru că de la Tea House se pot și cumpăra produse precum cadouri de Crăciun, bijuterii hand made, dulciuri, ceaiuri, cozonaci, felicitări) vor fi donate unui azil de bătrâni și unei case de copii.
Așadar, vă lăsăm cu puncte de reper, hartă și multe poze.

Tea House
Adresa:Str. Erou Ion Călin, nr. 25
Sector 2, București
Email: office@tea-house.ro
Telefon: 021-210.40.85/ 0721-674.578
www.Tea-House.ro
Program:
Luni-Vineri: 16.00-23.00
Sâmbătă: 16.00-23.00
Duminică – 16.00-23.00

Sursă foto: Tea House/ Facebook
[nggallery id=79]