leagan bebelusi
Cine nu are leagăn să-și cumpere! 🙂
Pentru că încă este frig afară și nu ne putem distra în parc așa cum am vrea și pentru că atunci când o să vină căldura vom vrea să continuăm distracția din parc acasă, am zis să punem de o listă cu ele mai faine leagăne ce se regăsesc pe piața din .ro 😛
1 – Leagăn copii Playpark Hauck
Acest model de leagăn are un spătar reglabil, numai bun pentru cel mic care trebuie să stea cât mai confortabil. Este special realizat pentru copiii mici, chiar și pentru cei care nu au mai mult de o lună.
Are o centură de siguranță în jurul burticii și se poate folosi cu mare încredere și pe post de scaun de luat masa în primele 6 luni ale bebelușului.
Leagănul costă 328 lei, citește mai multe despre leagănul pentru copii Playpark Hauck.
Leagan copii Playpark Hauck
2 – Leagăn electronic Fun on Safari
Dacă pe vremea noastră părinții oboseau săracii când venea vorba să ne țină ocupați cu leagănul, acum există super tehnologii.
De exemplu, acest model de leagăn este dotat cu tehnologia TrueSpeed, ce menține viteza de legănare a bebelușului, indiferent dacă părinții sunt sau nu cu mâna pe leagăn. Unde mai pui că totul se desfășoară într-o liniște perfectă, pentru că altă tehnologie, Whisper Quiet, asigură funcționarea perfect silențioasă a leagănului, așa încât bebelușul se va putea odihni în liniște.
Și totul este cronometrat, pentru că există un timer ce stabilește durata de funcționare a leagănului, de 15, 30 sau 45 minute.
Leagănul electronic Fun on Safari are și 6 melodii și sunete din natură care pot relaxa bebeii agitați și este dotat cu nu mai puțin de 5 puncte de prindere pentru siguranța celui mic.
Greutate maximă admisă este de 11 kg, iar modelul costă 359.72 lei, preț redus de la 391 lei. Citește toate specificațiile modelului Fun on Safari.
Leagan electronic Fun on Safari
3 – Comfort and Harmony Portable Swing
Leagănul Comfort & Harmony incorporează tehnologia TrueSpeed, adică recunoaște cât ai clipi greutatea celui mic și ajustează mișcarea în cel mai natural mod posibil.
În plus, pentru că tot vorbim de tot felul de tehnologii, leagănul are și opțiunea Comfort Recline, ce reglează șezutul în 2 poziții distincte pentru conforul maxim al bebelușului.
Sunt nu mai puțin de 6 viteze de legănare și timer pentru stabilirea duratei de funcționare a leagănului – 15, 30 sau 45 minute și există și 6 melodii liniștitoare.
Comfort and Harmony Portable Swing costă 399 lei, citește mai multe despre acest model de leagăn pentru copii.
Comfort and Harmony Portable Swing
4 – Bright Starts-In Genuity Cradle and Sway
Ați mai văzut un leagăn al cărui șezut se rotește la 180°? Ei bine modelul Bright Starts-In Genuity Cradle and Sway are aceasta funcție, deci permite legănarea laterală, dar și cea de tip față-spate.
Are chiar un panel de control cu tehnologia Hybridrive, ce asigură o funcționare de durată a bateriilor.
Leagănul are o groază de funcții – TrueSpeed, WhisperQuiet, ComfortRecline și multe altele. Citește mai multe despre modelul Bright Starts-In Genuity Cradle and Sway.
Preț? 779 lei.
Bright Starts-InGenuity Cradle and Sway
5 – Bright Starts – Comfort and Harmony Full
Leagănul permite o greutate a copilului de până la 11 kg, iar dimensiunile sunt numai bune pentru orice cameră, cât de mică: 47 x 24 x 69 cm.
Are 6 viteze de legănare, care funcționează la fel de bine indiferent de greutatea bebelușului și sezutul este din pluș moale, el fiind reglabil în funcție de preferințe în 2 poziții distincte.
Și acest model are 6 melodii care pot fi setate să cânte timp de 15, 30, 45 sau 60 minute și modelul are și o bară de jucării detașabilă și flexibilă, pentru a-i permite piticului să aibă acces la ea de fiecare dată când vrea acest lucru.
Bright Starts – Comfort and Harmony Full costă 659.88 lei, prețul fiind redus de la 702 lei. Vezi care sunt toate dotările leagănului Bright Starts – Comfort and Harmony Full.
Bright Starts - Comfort and Harmony Full
6 – Leagan Ocean Wonders Aquarium
La mare în propriul dormitor? Eh, nici chiar așa, dar leagănul ne aduce aminte de vacanțele frumoase de astă vară, nu?
Modelul este recomandat pentru piticii ce nu cântăresc mai mult de 9 kg și este dotat și el cu o groază de tehnologii inovative, precum 8 melodii distincte, 6 viteze de legănare și multe altele.
Citește și tu mai multe despre leagănul Ocean Wonders Aquarium.
Cât costă? 730.55 lei, preț redus de la 769 lei.
Leagan Ocean Wonders Aquarium
Voi aveți leagăn acasă? Care dintre cele de mai sus vă place mai mult și mai mult?