oatmeal

Ingrediente:

  • o ceașcă de fulgi de ovăz (nu instant)
  • 2-3 cești de apă (experimentați)
  • 1 linguriță de nucă de cocos răzuită
  • 1 lingură de stafide sau merișor uscat
  • 2 curmale tăiate
  • 1 lingură de nuci (măcinate sau tăiate grosier, în funcție de vârsta copilului)
  • scorțișoară
  • miere
  • un praf de sare

Mod de preparare:

Fulgii de ovăz (integrali, din aceia presați) se pun odată cu apa la fiert, pe un foc mediu. Cantitatea de apă variază în funcție de consistența dorită. Pentru un terci mai închegat, 2 cești, pentru o consistență de supă, 3 cești.
După câteva minute începe să spumeze, semn că focul trebuie dat la minim. Adăugați fructele și nucile, praful de sare.
Citiți totată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: bainesmcg/ Flickr.com.