Ingrediente:

    • 50g dovleac
    • 2 linguri de iaurt
    • 1 lingură de brânză de casă
    • scorțișoară

Mod de preparare:

Dovleacul se coace la cuptor într-un vas Jena până când trece furculița prin el. Apoi se pasează și peste el se adaugă iaurtul și brânza de casă. Pentru un plus de aromă puteți adăuga și puțină scorțișoară.
Citiți mai multe rețete delicioase pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: DrBacchus/ Flickr.com.