Ingrediente:

  • 1 cană de paste (integrale + câteva cu spanac opțional)
  • 1 cană cu buchețele de broccoli
  • 2-3 căței de usturoi (peste care se poate sări)
  • 2-3 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de sos pesto
  • 1 lingură de parmezan
  • sare după gust

Un castron cu apă rece și gheață.

Mod de preparare:

Punem la fiert 1l de apă pentru paste, cu o linguriță de sare și puțin ulei.
Când apa începe să fiarbă adăugăm broccoli și îl lăsăm între 3 și 5 minute, pentru a rămâne crocant. Pentru a-și păstra culoarea verde vie și a rămâne crocant, îl scoatem din apa fierbinte și îl punem în castronul cu apă rece și gheață. Îl lăsăm câteva secunde și apoi îl punem cu spumiera pe o farfurie.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: naotakem/ Flickr.com.