Sandwich colorat
Cred că ați văzut că în fiecare vineri prietenii noștri de la Diversificare.ro ne povestesc despre ce bunătăți sănătoase le putem găti celor mici.
De data aceasta ne-am gândit că afară e frig și că nu putem sta prea mult cu săniuța prin parc pentru că soarele nu se prea arată, așa că le utem oferi prichindeilor ceva simpatic de ronțăit.
Din seria “ce mai contează gustul, dacă arată atât de bine” și copiii pot fi păcăliți când vine vorba despre mâncare și acceptă ceva sănătos, dar care nu are tocmai un gust de milioane.

De exemplu, un sandwich are gust mai bun cu tot felul de sosuri care mai de care mai pline de aditivi alimentari, dar dacă folosim formele de prăjiuri pentru a tăia bucățile de pâine forma va fi cea care contează și nu musai conținutul. Despre sandwich-uri v-am mai oferit noi câteva idei bune de pus în practică atunci când vreți să aveți pe masă o mică operă de artă.
Suntem curioși: voi cum îi mai “păcăliți” pe copii pentru a mânca sănătos? Cum de reușiți să-i țineți departe de E-uri și de alte alimente nesănătoase?
Sursă foto: Pink Sherbet Photography/ Flickr.com.