sandwich
Dacă și voi ați auzit în ultimele dimineți aceste lucruri e clar că trebuie să faceți ceva! Ceva care să schimbe micul dejun ce nu mai este deloc atrăgător pentru copiii voștri ori pentru mămică sau tătic.
Noi am găsit un super proiect, inițiat de fotograful japonez Bamsesayaka care probabil că s-a plictisit și el de gustările triste din diminețile și mai triste și ne propune să ne înveselim primele ore ale zilei cu cele mai haioase sandwich-uri din lume.
sandwich
Nu sunt deloc greu de făcut, mai degrabă e vorba de un pic de imaginație decât de cine știe ce ingrediente care se găsesc greu prin magazinele de la noi. Dacă mai punem la socoteală și faptul că micul dejun este cea mai importantă masă din întreaga zi și că nu durează mult să faci „sandwich-urile vesele” eu zic că ideea poate să devină o rutină frumoasă în orice casă.
Astăzi, de exemplu, să gustăm ceva dulce colorat cu roșu, mâine poate găsim în farfurie o pâine prăjită în formă de inimioară zâmbăreață, iar poimâine, ca pentru final de săptămână o felie de pâine integrală ce aduce a un clovn vesel.
sandwich
Dacă vreți mai multe “modele” trageți cu ochiul pe Fubiz.net.
Încercăm să înveselim diminețile triste?