masaj bebelusi
Pe lângă faptul că prin masaj părinții își pot consolida, încă o dată, atașamentul față de cei mici, el este și foarte util pentru multe dintre problemele prin care trec bebeii: de la colici, la adaptarea în viața extrauterină.
Acesta este doar începutul, pentru că “tainele masajului” sunt muuulte, iar beneficiile sunt și mai multe. În schimb, nu e tocmai ușor ca părinții să execute masajul corect, iar aici intervin cursuri care ajută și cu ajutorul cărora adulții înțeleg care sunt mișcările potrivite și cum pot susține bebelușul pentru a avea un corp sănătos și viguros.
Pe parcursul a trei ședințe, “profesorii” de la Naște cum simți ne promit că vom învăța totul despre cum putem comunica cu bebelușul prin masaj.
Așadar, trebuie să vă echipați cu un prosop sau o saltea mică, dar și cu uleiul de masaj preferat al celui mic, iar Claudia Bider Heim vă așteaptă cu mare drag să vă explice cum stă treaba cu masajul și care sunt beneficiile de pe urma lui.
Tot cursul (trei întâlniri plus două suplimentare dacă este nevoie) costă 300 de lei, iar întâlnirile au loc în buricul orașului, în zona Unirii.
Detalii despr ecum vă puteți înscrie și unde exact este centrul veți găsi pe site-ul Naște cum simți.
Voi ați folosit masajul sau v-ați gândit la asta?
Sursă foto: Marc van der Chijs/ Flickr.com.