Voi aveți desene animate cuminți la care vă uitați din când în când? Dacă da, treceți pe la secțiunea cu desene animate și vedeți dacă sunt listate pe acolo, dacă nu le găsiți, lăsați-ne aici un comentariu să afle toți copiii și toți părinții care sunt acele desene bune pentru pitici. „Bune”, adică pentru momentele în care aveți un pic de treabă și trebuie să-l știți pe cel mic ocupat sau pentru câteva minute în care toată familia se decide să se uite la TV/computer, doar nu o să-i lăsăm pe copii să se uite toată ziua la un ecran colorat!
Revenind la ale noastre însă, vă întrebăm: voi știați de Maisy? Șoricelul simpatic care trece prin o mulțime de aventuri cu prietenii ei buni: Tallulah (o găină), Eddy (un elefant), Charley (crocodil) și Cyril (veveriță). Maisy nu vorbește în timpul desenelor animate, dar un narator ne explică mereu ce se petrece cu cei cinci prieteni și de fiecare dată trec prin întâmplări drăguțe (a se citi aventuri cuminți pentru copii de orice vârstă).
Am ales două episoade care să vă înveselească ziua de luni:


Dacă v-au plăcut, vă asigur că veți găsi foarte multe alte episoade pe YouTube, episoade care abia așteaptă să fie văzute de copii.
Ce alte desene animate pentru copiii cuminți mai știți? 🙂