Ingrediente:

  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • 1 roșie
  • 1 căpățână de usturoi
  • câțiva cartofi noi (preferabil micuți)
  • 2 crenguțe de cimbru, 1 crenguță de rozmarin, proaspete
  • sare, piper (opțional)
  • ulei de măsline (2 linguri)

Mod de preparare:

Se spală toate legumele. Dintre toate, doar ceapa se curăță de coajă pentru a nu pierde substanțele nutritive, adesea găsite în concentrație mai mare în coajă sau chiar dedesubtul ei.
Dovlecelul și vânăta se taie felii subțiri. Presarăm puțină sare. Vor lăsa apă. Le vom tampona ușor cu prosoape de hârtie.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Vegan Feast Catering/ Flickr.com.