joc copii home made
Nouă ne place tot ce strălucește atunci când e întuneric și când descoperim idei noi de jocuri pe care să le facem singuri, singurei acasă ne place și mai mult! Teoretic glowtivitycenter.com ne pune la dispoziție un set pentru cei mici, set prin care copiii se pot distra cun un fel de pix cu ajutorul căruia pot face orice să strălucească pe întuneric, dar care nu lasă niciun fel de urme atunci când e lumină. Vestea proastă este că nu putem comanda acest set pentru România, veste foarte bună este însă că site-ul nu ne oferă doar atât, ci și câteva jucării pe care le putem face noi acasă și un joc tare drăguț care poate fi jucat pe PC.
Să le luăm pe rând: mai știți voi că vă povesteam acum ceva timp de păpușa MailChimp? Trebuia doar să o scoateți la imprimantă și apoi să tăiați cu grijă capetele pentru a o „compune” cât mai corect. Cam așa e și pe glowtivitycenter, numai că avem parte de alte obiecte și personaje. Apăsați „Print” sau „Ctrl+P” și așteptați cuminți lângă imprimantă cu o foarfecă și puțin lipici. Un pic de răbdare și un strop de distracție și veți avea păpuși sau alte lucruri făcute chiar de voi!

Nu uit nici de jocul pe calculator. Vă alegeți culoare preferată și începeți să desenați ce vreți voi. Nu m-am putut ține la distanță nici eu și am încercat câte ceva.
Vă jucați și voi cu noi? 🙂