jucarii din noroi
Mai țineți minte când povesteam despre faptul că murdărirea este bună? Ba chiar s-a demonstrat asta științific, pentru că am avut parte și de un studiu care povestea faptul că prin joaca, ce nu este mereu în condiții de maximă curățenie, se dezvoltă sistemul imunitar.
Mergând pe aceeași idee, cum vi s-ar părea să aveți în casă păpuși din noroi? Da, ați citit bine, păpuși din “țărână” cum ar zice bunicii mei! 😀
Se cheamă Muzoo și sunt de fapt niște figurine cu accesorii, accesorii care ajută mai mult să ne dăm seama care ce este, pentru că în timp aceste jucării îți pot pierde forma. Se pot dizolva, pot fi intenționat sparte pentru a fi refăcute apoi cu orice aveți la îndemână și sunt realizate din materiale naturale și mult pământ.

Ideea vine din partea artistei Noa Himelfarb, dar eu sunt convinsă că nu se va supăra dacă vom prelua și noi ideea și vom încerca să ne facem propriile jucării cu ajutorul celor mici. Cât despre copii, probabil că ei vor fi cei mai încăntați când vor vedea că părinții li se alătură la jocul cu… noroi!
Cum vi se pare? Ați putea face și voi jucării din noroi pe care să le admirați după ce le lăsați o bună perioadă de timp să se usuce?
Surse foto: noa-himelfarb.com.