Just Fold este un proiect realizat de designer-ul Claudiu Ștefan, care vrea să încurajeze imaginația copiilor, dar și a părinților printr-o serie de jucării, care se realizează doar din hârtie pliată, fără să fie nevoie de lipici sau o foarfecă pentru a ajunge la rezulatul final.
Transformând “Do It Yorsefl-ul” în “Fold It Yourself” ne scapă de o groază de probleme: nu mai suntem cu ochii în patru atunci când cei mici pun mâna pe o foarfecă, să nu care cumva să se rănească și nici nu mai umplem toată casa de lipici. Ceea ce este însă și mai fain este faptul că jucăriile sunt făcute practic de noi, așadar emoția de la final, atunci când avem jucăria finalizată, nu se compară cu niciun alt sentiment pe care l-am avea dacă am cumpăra o jucărie din magazin, fie ea și cea mai colorată dintre toate.

Just Fold ne oferă trei pachete cu jucării din hârtie pliată ce se pot customiza după bunul plac. Fiecare pachet are două animale diferite, fiecare cu una care are deja design-ul finalizat și încă două pe alb pentru a oferi copiilor posibilitatea să se joace după bunul plac.
Puteți comanda acum doar primul pachet: “The Dirty Ones”, care conține două animale, așa cum vă spuneam și mai sus, fiind vorba despre un porc mistrei și un taur.