Fascinația nisipului kinetic nu are vârstă.

Fascinația nisipului kinetic nu are vârstă și poate fi văzută în ochii tuturor, de la copii, până la adulți. Acest material fin și moale a captat atenția tuturor datorită modului în care se mișcă și se îndoaie, ceea ce oferă o experiență unică de relaxare. Nisipul kinetic poate fi folosit pentru a crea imagini plăcute și forme de artă, în orice spațiu, atât în ​​interior, cât și în aer liber. De asemenea, această materială poate fi folosită pentru a îmbunătăți simțul tactil, deoarece oferă o senzație de mângâiere și relaxare. Prin urmare, nisipul kinetic se dovedește a fi un material minunat pentru toate vârstele.

După ani de zile nisipul kinetic este în continuare una din acele jucării care poate aduce ore întregi de joacă îndemânatică și creativă în zilele ploioase.

Evident că dacă nu suntem atenți la pregătirea în prealabil a zonei de joacă, există potențialul unei mizerii care poate fi strânsă cu greu fără irosirea nisipului. E ușor să bagi aspiratorul în el dar după 2-3 astfel de operațiuni constați că cantitate de nisip s-a înjumătățit – așa că recomandăm o mușama și o tavă mare.

Nisipul kinetic deschide o lume creativă complet nouă pentru copii. Despre acest minunat nisip kinetic se spune că este format din 98% nisip și restul magie. În realitate, ceea ce face deosebit acest tip de nisip este un adaos de polimeri ce permit nisipul să fie ușor de modelat, ca și cum ar fi tot timpul ud. Mai exact, nisipul kinetic este format din 98% nisip ultrafin si 2% polimeri. Spre deosebire de nispul ud, cel kinetic nu se lipește de mâini, nici de hainele copiilor sau de suprafețele cu care intră în contact. Sursă.

Dar nu despre asta voiam să vă vorbesc acum, ci despre nisipul kinetic Spin Master de la nisip-kinetic.ro unde găsiți o varietate mare de sortimente, la prețul corect.

Găsiți inclusiv seturi care sunt potrivite pentru călătorii/vacanțe. Sau rezerve de câte 227 grame la 35 lei sau 900 grame la aproxmativ 53 lei (redus), de diferite culori și arome: KINETIC SAND SET PARFUMAT MURE, KINETIC SAND SET PARFUMAT BISCUTI, KINETIC SAND 900GRAME MOV, etc.

Spor la construit!

Ce ziceți de un nisip kinetic auriu cu metale si minerale strălucitoare?NISIP KINETIC METALE SI MINERALE STRALUCITOARE AURIU

Ne spui mai jos în comentarii cum se joacă ai tăi cu nisipul kinetic?