Profil de papusa Barbie
Păpușa Barbie, o știți… aia tânără, frumoasă și subțire în talie, a împlinit 50 de ani. N-a îmbătrânit deloc, ba chiar e mai frumoasă. Și Lego la fel, au ajuns împreună la 50 de ani.
O aniversare ca asta nu putea să treacă neobservată, așa că Barbie și Lego se sărbătoresc împreună printr-o mare Expoziție Internațională la Sala Dalles.
Evenimentul a început pe 27 ianuarie și se va încheia pe 8 februarie.
Lego
Expoziția adună peste 1000 de jucarii și piese unicat, expuse în vitrine, dar și obiecte de colecție scoase la vânzare.

“Papusa Barbie® si piesele Lego® sunt doua dintre cele mai cunoscute jucarii din lume, acum reunite intr-o expozitie unica la nivel international pentru a sarbatori cei peste 50 de ani de istorie ai fiecarui produs in parte. Expozitia ajunge in Bucuresti, dupa ce a vizitat orase ca Lisabona, Atena, Viena, Budapesta, Bratislava, Varsovia, Munchen, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart, Leipzig si Mallorca si unde s-a bucurat de un succes rasunator. Publicul va putea vedea exponate unice si chiar va putea sa achizitioneze piese de colectie.”, afirma Catalin Davidescu, organizator eveniment.
Expozitia “50 de ani de Barbie® si Lego®” este o invitatie pentru intreaga familie de a urmari istoria de peste cinci decenii a Barbie® si de a experimenta evolutia de la prima papusa realizata in 1959, pana la cele din prezent, cu outfituri concepute de designeri contemporani. In sectiunea Lego®, vizitatorii vor putea admira modele originale realizate cu zeci de mii de piese Lego®, de la masini, monumente celebre, pana la echipamente de constructii gigantice.

Surse foto:

LATER UPDATE: Bye, Bye, Barbie sau Gripa porcină la păpuși
Expoziția ”50 de ani de Barbie și Lego, pe care o anunțasem noi plini de entuziasm, se amână din cauza amenințării gripei porcine. Organizatorii au anunțat că virusul AH1N1 i-a speriat pe colecționarii celebrelor jucării, care ar fi trebuit să participe la expoziția de la București și că evenimentul va fi reprogramat pentru Ziua Copilului.