Refe Tuma și soția sa au dedicat luna noiembrie dinozaurilor și nu oricăror dinozauri, ci unora care mișună prin casă, simt orice schimbare, se joacă cu tot ce prind în mână sau gustă din mâncarea copiilor și câte și mai câte.
În joacă și cu imaginație, Refe îi face pe cei mici să se minuneze în fiecare dimineață atunci când descoperă dinozaurii în alte locații, făcând tot felul de lucruri care mai de care mai amuzante sau ciudate.
O poveste care ne aduce aminte cu filmul Toys Story, dar care este cu siguranță mult mai palpitantă pentru copii și pentru adulți în același timp, nu-i așa? Inițiativa Dinovember a luat amploare pe Facebook (unde a strâns mai bine de 254.000 de susținători) iar părinți din toate colțurile lumii au început să dedice zile din luna noiembrie jocului cu dinozaurii care apar din senin în tot felul de colțuri din casă.
Încercați și voi? Distracția este garantată, precum și misterul, iar dacă nu aveți figurine cu dinozauri, atunci puteți încerca cu orice altă jucărie de prin casă, povestea va fi la fel de faină!
Mai jos doar câteva dintre locurile decoperite de dinozaurii din Dinovember, adică așa cum au găsit copiii a doua zi figurinele ce au prins viață (dinozaurii nu au fost deloc cuminți se pare):
Dinovember_2 Dinovember_3 Dinovember_4 Dinovember_5 Dinovember
Surse foto: Facebook/ Dinovember.