E ușor să vă transformați baia într-un laborator secret, dar când cei mici sunt cu ochii pe voi totul devine mai complicat un pic, pentru că nu ai idee cum și când te prinde prichindelul și s-a cam dus surpriza pe care tocmai ce voiai să o faci.
Pentru toți copiii care nu intră să facă băiță decât atunci când li s-a pregătit ceva special și pentru toți acei părinți care încearcă mereu să le aducă zâmbete multe celor mici există… o substanță care transformă apa în gelatină și apoi iar în apă!!!
De exemplu, să presupunem că se lucrurile se întâmplă așa: veniți de afară și o băiță caldă e numai bună, dar cei mici nu își doresc și pace. Dacă le promiteți că apa se va transforma însă ca prin magie în cu totul altceva ei acceptă în cele din urmă să intre-n cadă chiar și fără jucăriile lor preferate.
Luați praful magic, îl turnați în apă și gata! Toată apa se colorează și se transformă în gelatină. Iar la final, când cei mici se plictisesc de joacă, turnați celălalt pliculeț de “poțiune magică” și gelatina se transformă din nou în apă.
Nu vă fie frică, pentru că substanța este inofensivă pentru pitici, singurul semn de întrebare este dacă piticii vor mai accepta băiță și fără praful magic ori ba după ce l-au încercat.
Am găsit pe YouTube o fetiță care încearcă soluția:

Praful care transformă apa în gelatină și apoi din nou în apă îl găsiți pe Amazon, la 9.88£.
Ce spuneți: l-ați încerca?
Sursă foto: eVo photo/ Flickr.com.