activitati in casa

Seară de dans

Se iau câteva melodii preferate de pitici, părinții se îmbracă frumos, apoi și copiii se îmbracă la fel de frumos și începe seara de dans, cu muzica la maxim.
Cu siguranță prichindeii știu să danseze mai bine decât voi, așa că voi, adulții, ați putea lua câteva lecții de la ei. 😀

Pizza time!

O pizza comandată nu e deloc sănătoasă, dar una făcută în casă, doar cu ingrediente naturale nu are ce efecte negative să aibă. Dacă mai e și vegetariană cu atât mai bine.
Cu ocazia aceasta copiii vor învăța câte ceva despre cum se face treaba prin bucătărie și sunt convinsă că vor mai vrea să vă asiste și altă dată.

Desene animate cuminți

Cea mai simplă modalitate de petrecerea timpului în casă cu cei mici, dar și cea mai blamată de mulți părinți este o seară de filme. Dacă filmele se transformă însă în desene animate cuminți nu cred că o astfel de seară o dată la câteva luni strică.

Cu cortu’

Dacă nu stați la casă ca să puteți pune cortul în curtea din spate, atunci mutați-l în sufragerie! Credeți că cei mici nu se vor bucura dacă vor schimba, pentru o seară, patul cu sacul de dormit așezat pe covorul din sufragerie? Eu zic că veți avea parte de o seară plină de glume și povești. 🙂
Voi ce alte idei de activități mai aveți pentru serile în care nu aveți chef să ieșiți din casă?
Citiți și despre alte activități pe smartmomstyle.com.
Sursă foto: stephan mantler/ Flickr.com.