La Sun Plaza avem cele mai multe luminițe de Sărbătorile de Iarnă. Am intrat din nou în Cartea Recordurilor (dacă nu mă înșel este vorba despre al treilea an la rând) iar magazinul este plin cu tot felul de decorațiuni care mai de care mai strălucitoare. E drept, dacă ajungeți zilele acestea o să vi se pară că magia e adusă prea devreme, dar parcă brazii împodobiți cu auriu sunt ok în orice perioadă a anului, doar nu degeaba se spune că vrem spiritul Crăciunului să dureze tot anul, nu?
Tot în Sun Plaza sunt și tot felul de locuri de joacă, precum cel cu bile multe și leagăne de la intrarea dinspre parcare.
La Băneasa Shopping City nu am mai ajuns de curând, dar am înțeles că și aici mall-ul a fost îmbrăcat deja în haine de sărbătoare și a deschis sezonul cumpărăturilor de Crăciun.
Tot aici, începând cu week-end-ul care vine, adică de pe 29 noiembrie în fiecare zi din săptămână între orele 18:00 și 20:00 și la final de săptămână între 13:00 și 20:00 avem mai multe activități pentru cei mici. Se adună scrisorile pentru Moș Crăciun, ba chiar și Moșul vine în vizită pentru a vorbi cu cei mici, se joacă bowling cot la cot cu elfii sau copiii pot realiza jucării împreună cu instructorii de acolo.
Vom încerca pe parcurs să vă povestim și despre activitățile din marile centre comerciale, dar sperăm să ne dați și voi de veste prin comentarii dacă ați descoperit lucruri faine prin mall-uri și nu numai, să se bucure cât mai mulți copii de ele.
Sursă foto: donielle/ Flickr.com.