Festivalul nu durează 3 zile ca în cărțile cu povești pentru copii, pentru că organizatorii (adică Teatrul de Animație Țăndărică, Primăria București, Ministerul Culturii, ASSITEH România și INIMA România) s-au gândit, și pe bună dreptate, că 3 zile ar fi mult prea puțin. Așadar de ieri și până pe 1 decembrie, adică fix 10 zile, animațiile își așteaptă copiii la a 8-a ediția a frumosului festival.
Care este motto-ul celor 10 zile dedicate teatrului pentru copii și pentru adulții cu suflet de copil? “Construim poduri, trecem granițe”, iar sub această lozincă s-au adunat 50 de evenimente la care participă nu mai puțin de 10 state.
Spectacolele au loc la Sala Lahovari, la Foaierul Țăndărică, Sala Sudio, Teatrul Bulandra, unele la Spitalul Clinic Fundeni și altele la Școala cu numărul 3.
Pentru că sunt foarte multe spectacole și noi nu am putut să ne decidem să alegem doar câteva dintre ele, vă lăsăm cu programul complet pe site-ul Teatrului Țăndărică, la secțiunea specială a festivalului, unde veți tot ce trebuie să știți despre fiecare spectacol: la ce oră are loc, unde etc.