Invitație la împlinit dorințe de ciocolată: pe 1 iunie, la Heidi Choco World, copiii și părinții sunt chemați la o sărbătoare dulce – Ziua Ciocolatei.
Părinții sunt așteptați, împreună cu cei mici, pentru a petrece o zi relaxantă într-un univers al ciocolatei, participând la activități distractive și jocuri creative. Personaje elegante, fiecare întruchipând un alt tip de ciocolată: Alune, Fructe și Lapte, vor ghida invitații să se bucure de o zi plină de surprize și să afle cât mai multe lucruri interesante.
Mai țineți minte că de 8 martie am strâns o gașcă frumoasă de copii iar aceștia au meșterit cadouri dulci și frumoase pentru mame? De data aceasta copiii sunt în centrul atenției și pentru ei și doar pentru ei vor învăța și vor pregăti cu mânuțele lor combinații preferate sau, de ce nu, îndrăznețe de ciocolată.
ciocolata heidi
Pentru părinți: trebuie să vă înscrieți pe Facebook, la Ziua Ciocolatei  și să fiți atenți dacă ați câștigat pentru voi și copiii voștri – una dintre cele 60 de invitații la Seminarul special – Experiența Degustării și Preparării Ciocolatei.
ziua ciocolatei heidi