Iunie e ziua copiilor. Da, da, toată lună, nu doar prima zi. Păi, cum? 1 Iunie e Ziua Copiilor, de pe 2 și până pe 6 avem super program la Săptămâna micilor ecologiști și apoi a venit vara, deci toată luna e de petrecut în parc, la mare sau la plimbări lungi și relaxante.
Saptamana micilor ecologistiLe luăm pe rând însă și astăzi povestim despre Săptămâna micilor ecologiști.
MacMacKIDS Events a pregătit o săptămână întreagă plină de surprize pentru copii. Așa se face că, în fiecare zi, între orele 10:00 și 12:00, SuperMac, eroul Editurii Mac Mac, îi așteaptă pe toți copiii la “Ora de Ecologie”, în timp ce Cati Călin – trainer în metoda Espere, pe care o cunoașteți și de la seria de evenimente UrbanKid.ro Relații fericite, familii fericite, va susține Workshop-uri de “Ecologie relațională”. Totul prin joc și joacă desigur, pentru că așa îi stă mai bine oricărui copil. Workshop-ul de “Ecologie relațională” înseamnă învățături despre cum se pot elibera emoțiile negative, mesajele toxice primite și cât de bine e să reacționezi echlibrat în orice situație.
Se lasă și cu multe cadouri, dar până atunci trebuie să știți că toate de mai sus sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, este un eveniment gratuit, care are loc la sala Sala Ludoteca ”Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Naționale a Romaniei – Blvd. Unirii nr. 22.
Nu uitați să vă rezervați un loc – vedeți cum și aflați și mai multe detalii direct din anunțul oficial, publicat în secțiunea noastră specială.