Fie vremea cât de rea, noi în weekend ne vom distra! teatru motanul incaltat
Trupa Zurli îi dă viață Motanului Încălțat și sâmbătă și duminică, în funcție de planurile pe care le aveți deja făcute pentru acest final de săptămână.
Piesa se joacă:

  • Sâmbătă – 9 noiembrie – de la 10:30 şi 12:00 la Puzzle Café
  • Duminică -10 noiembrie – de la 10:30 şi 12:00 la Clubul Ţăranului Român

Fiul cel mai mic al morarului, răsfăţatul familiei, primeşte moştenire un motan.

Deşi pare cel mai ghinionist dintre cei 3 fraţi, norocul este de partea lui, pentru că motanul este unul descurcăreţ. El îl va învăţa pe tânărul fiu al morarului cum să obţină în viaţă ceea ce îşi doreşte.

Copiii sunt al patrulea personaj în spectacol. Ei se implică activ şi îl îndrumă pe viitorul “conte” cum să mănânce, să danseze şi să cânte. Personajele sunt pline de viaţă, nostime şi interesante, iar copiii vor fi ţinuţi cu sufletul la gură până la sfârşitul spectacolului.

Cam așa sună rezumatul piesei adaptate, iar dacă vreți să ajungeți la spectacol ar mai trebui să știți că piesa este adaptată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, care ajung să cânte și să ajute personajele, întrucât totul este foarte interactiv și plin de viață.
Prețul unui bilet este de 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, cu specificația că cei mici care nu au împlinit încă doi ani nu plătesc intrarea. Nu uitați de rezervare, se face cât mai din timp la 0728. 295. 872 sau la adresa de e-mail contact [@] zurli [.] ro.
Sursă foto: facebook.com/gascazurli.