Când auzim “hai în parc” ne așteptăm să ieșim la plimbări. Când spunem teatru atunci la teatru cu noi în sala de spectacole. Atunci când ne referim la teatru în parc atunci e spectacol în aer liber. Și totuși… mai există o variantă pe care nu ați luat-o încă în calcul și care de data aceasta este cea câștigătoare: o piesă de teatru care să se numească “În parc”. Pam, pam…
Are loc la Sala Rapsodia, de pe Lipscani, pe 30 octombrie de la ora 18:00 și este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.
Acum că am aflat atât la ce se referă spectacolul, cât și detaliile “tehnice” propun să trecem și la informații despre spectacol, ce ziceți?
Piesa de teatru implică elemente precum frunzele, nisipul, apă, joacă în parc, un spaţiu mult îndrăgit de cei mici.
Joaca a doi copii, un băiat si o fată, devine un spectacol despre prietenie şi imaginaţie, în care publicul va descoperi frumuseţea naturii înconjurătoare.
Spectacolul face parte din Programul Educaţia Timpurie şi este realizat în cadrul proiectului european Small size, big citizens.
Dacă v-am convins atunci trebuie să mai știți că biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a Salii Rapsodia din str.Lipscani nr.53. Biletele se pot rezerva telefonic la numărul 021.317.85.90.
pret bilete