Dacă nu v-ați făcut planuri pentru acest final de săptămână atunci ar trebui să citiți cu mare atenție articolul de mai jos ca să le faceți pe cele mai bune. În cazul în care aveți deja planuri, atunci tot ar trebui să aruncați un ochi pe recomandările noastre, poate vă completați programul.
Fără alte introduceri să începem “maratonul” evenimentelor.
recomandari evenimente copiiÎn primul rând bine de știut este faptul că tot weekend-ul vom avea Festivalul Internațional de Folclor în Parcul Cișmigiu, cu tradiții românești, dar și de la vecini și multe evenimente frumoase și inedite ce nu trebuie ratate – citiți mai multe despre programul evenimentului.

  • Vineri – 20 iunie

=> Vineri avem o noapte specială, dacă vreți fotografii și mici trucuri de la cei care lucrează în domeniu ar trebui să mergeți la Noaptea Studiourilor Foto – aflați detalii și studiourile participante – iar dacă aveți chef de o seară culturală, atunci dați o fugă pe la institutele culturale pentru că 20 iunie este Noaptea Institutelor Culturale – citiți mai multe informații.
=> Tot vineri avem animații frumoase și istețe la Cinema City Cotroceni – vedeți programul complet în comunicatul de presă oficial.

  • Sâmbătă – 21 iunie

=> De neratat pentru cei care se visează piloți și nu numai este Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition sau BIAS, așa cum este cunoscut de mulți, are loc sâmbăta aceasta, 21 iunie, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu. Este a șasea ediție a spectacolului și anul acesta reunește 100 de aeronave civile şi militare în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti de elită – aflați mai multe detalii despre show.
=> Tot sâmbătă se caută juniori în afaceri, pentru că are loc o ediție specială Juniori în restaurant. Copiii vor avea ocazia să joace rolul ospătarilor într-un restaurant adevărat, cu ustensile, mijloace de prezentare adevărate, sub pregătirea și supravegherea profesioniștilor din domeniu – aflați mai multe despre program.
=> Dacă aveți chef de joacă, atunci IKEDO ne invită la distracție în stilul caracteristic și deloc confundabil – aflați detalii despre eveniment din anunțul oficial.
=> Ș sâmbătă dar și duminică, iubitorii de animale sunt așteptați la Ham Fest!

  • Duminică – 22 iunie

=> Ultima zi din săptămână este una dedicată teatrului, iar Teatrul Ion Creangă știe acest lucru și ne-a pregătit o piesă specială: premiera unui nou spectacol – „Cocos” – o producție dedicată copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani, care folosește teatrul de umbre și mijloacele multimedia pentru a provoca imaginația tinerilor spectatori, îndemnându-i pe aceștia să descopere lucrurile din jurul lor. Premiera spectacolului, realizat în cadrul Programului Educaţia Timpurie și inclus în proiectul european multianual „Small size, big citizens”, va avea loc duminică, 22 iunie, ora 11.00, la Sala Rapsodia – detalii găsiți în comunicatul de presă oficial.
Indiferent ce eveniment alegeți, noi vă dorim un weekend cu soare și voie bună!
Sursă foto: Ana Luisa C.M./ weheartit.com.