ROXY & KIDS ART este un proiect care îndeamnă copiii să se joace, să viseze și să gândească. Într-o lume în care totul este controlat de lipsa timpului și de agitația continuă, pare că nu mai avem timp niciodată să ne bucurăm de ceea ce e cu adevărat important, de liniște sau de zgomot, să ne gândim oare ce sunet scoate fiecare picătură de ploaie care pică pe asfalt sau cum ar putea comunica o floare cu noi.
ROXY & KIDS´ART ne invită la joacă, la o joacă neplanificată și fără o structură clară, adică la una care ne promite faptul că cei mici vor visa și vor putea să-și dezvolte imaginația fără constrângeri sau limitări.
Roxana Ene alături de Chris Silberer (scriitor și copywriter german) pun la cale ateliere speciale pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 16 ani. Aceștia pictează “sunetul dragostei” sau “gustul unor căpșuni”, iar lucrurile nu se opresc aici. Asta pentru că după ce copiii desenează ce cred ei că ar trebui să fie pe planșă, artiștii completează desenul cu parte lor de imaginație, ținând cont de schița inițială, desigur.
Dacă aveți prieteni expați atunci ar fi bine să știți că organizatoarea vorbește engleză, germană, greacă, italiană și română, iar dacă vreți să fiți la curent cu evenimentele organizate atunci dați un Like pe pagina de Facebook.
1 2 3 4 5 6 7