playdate
Știți ce facem noi când nu mai putem de dor? Facem un playdate… și când întâlnești și oameni dornici de aceleași experiențe (adică prietenii de la Urbanesc – musai să le treceți pragul și în viitor, cu sau fără copii) totul se leagă frumos și într-un timp foarte scurt reușești să aduci la un loc: părinți, copii, specialiști în lucrul cu copiii (sau părinții) de la comunicare, la playful parenting și crafting & painting, de la mame îndemânatice, la jucării deosebite.
M-am bucurat și mai tare să văd și să revăd oameni relaxați, dornici să petreacă o sâmbătă gălăgioasă, ca într-o mare familie. M-am bucurat să cunosc oameni noi, să văd oameni activi, jucăuși, interesați și în același timp relaxați, încrezători. Copiii au umblat liber prin Urbanesc, ba la mese, ba în camera de joacă, ba în mansardă. S-au bătut cu perne, și-au dat frâu energiei și imaginației, au meșterit cu mânuțele lor tot felul de chestii interesante, au pictat absolut delicios o căsuță mare de carton (ba chiar au decorat-o și pe interior), cei mai măricei au fost super atenți la o joacă cu eșarfe, baston și coș de gunoi (da, da, cine ar fi crezut), au mâncat bunătățuri oferite de gazda noastră și să nu uităm, de smuti-urile reci și delicioase oferite de Sloop.
Mulțumim partenerilor noștri și firește, fotografilor care ne-au lăsat amintiri frumoase în imagini: Ion Covrig Photography și Ionuț Dobre.