Weekendul acesta – 21 si 22 iunie 2014 – Asociatia Red Panda Romania va invita la cea de-a doua editie a Ham Fest. Musai sa vii cu prietenul tau…cainele.
Incepand cu ora 14:00 se da startul la distractie, la Planeta Ham Ham, in Blvd Barbu Vacarescu nr 162, Bucuresti. Aici vor fi pregatite multe concursuri cu premii si invitati speciali.
Pentru cei care vin insotiti de prietenii necuvantatori, vor putea achizitiona hrana si accesorii pentru catei, vor putea beneficia de consultatii veterinare, de sedinte foto gratuite sau isi pot inscrie prietenul patruped la un casting pentru animale.
Vor fi de asemenea multe momente artistice, demonstratii de dresaj, cursuri si ateliere creative pentru copii sau adulti si multe alte surprize, iar compania de teatru Replika va prezenta spectacolul de teatru „Confesiunile unui caine”.
Organizatorii Ham Fest va asteapta si cu spatii de joaca si odihna, iar cei care inca nu au un catel sau vor sa mai adopte unul, isi pot gasi partenerul ideal la HamFest: catelusi mari si mici, plini de temperament, jucausi, afectuosi sau somnorosi, dupa placul fiecaruia. Cateii vor fi adoptati de la Asociatia Red Panda. Detaliile complete le gasiti in comunicatul de presa.
Daca aveti sau nu un catel, merita sa dati o fuga pana la Ham Fest. Copiii vor fi incantati…