Pachetele de primavara - Carturesti
Weekendul asta si saptamana viitoare orasul e plin de targuri si ateliere. Deh, asa e primavara 🙂

Se ia şi se abuzează de o bucată de carton de culoare omagială. Se alege la întâmplare o suprafaţa echivalentă cu bunele intenţii. 300 de grame pe metrul patrat, poate şi mai mult, înseamna o ţinută de invidiat.
Atenţie ambidextrilor. Foarfecele se tine în mâna dreaptă.
Peste 10 metri de şnur purpuriu, bine încolacit şi alţi câţiva metri de scotch, banda izolatoare, leucoplast va angaja destinatarul cadoului într-o lupta cu coeficientul de inteligenţă al naţiunii.
Cutiile cu panglici multicolore se asezonează cu conţinut dupa gust în mansarda librăriei Cărtureşti din strada Arthur Verona, între 26 februarie – 8 martie, la târgul de marţişor Pacheţele de primăvară.
În aceeaşi locaţie Roxana Vasile si Ioana Ion ţin workshopuri pentru copii asortate cu tema, iar joi, 4 martie, de la ora 17.30 clasa profesoarei Sanda Lazur de la Centrul de Studii Româno-Japoneze va oferi o demonstraţie de ikebana.

Primiți cu Marțisorul? 😀 După ce treceți pe la Carturești puteți încerca și Sala Dalles sau MȚR sau Palatul Copiilor sau Ceainaria Teatrului Act sau Muzeul de Geologie sau ultimul sosit pe lista – duminica la Verde Cafe (targ umanitar – o parte din bani vor fi donati pentru Daniel Răduță).