Ghiocei
Sfârșitul acestei săptămâni se anunță a fi unul extrem de bogat în evenimente de orice fel. De data aceasta, venim cu o recomandare pentru tătici și copii. Mamele nu trebuie să se simtă neglijate, din moment ce-i trimitem pe cei în cauză la Târgurile de Mărțișoare.
Joi, 25 februarie, se deschide, la Palatul Copiilor, Târgul Mărțișorului care vă așteaptă până pe 1 Martie. Acesta poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 și 21.00.
Al doilea târg pe această temă, începe tot joi, la Muzeul Țăranului Român. Pe lângă toate felurile de mărțișoare pe care le puteți cumpăra, expozanții vă așteaptă și cu turtă dulce, kurtos-colacs, dulcețuri, zacuscă, miere și alte bunătăți care pot constitui foarte bine un mărțișor culinar.
Sunteți așteptați să târguiți de joi până duminică, între orele 10.00 și 18.00. Intrarea costă 2 lei pentru elevi, studenți și pensionari și 5 lei pentru muritorii de rând :).
A treia opțiune pentru cei care doresc ceva special, este și târgul de la Sala Dalles, D’alle Martişorului, deschis de pe 23 februarie până pe 8 martie, unde vizitatorii vor avea de ales între mărțișoare și podoabe handmade. Pe lângă acestea, designerii își vor prezenta colecțiile vestimentare de sezon, iar bijutierii vin cu noi modele în ton cu primăvara.
La Muzeul Naţional de Geologie, în perioada 26 februarie – 8 martie, publicul este așteptat la Târgul de Mărţişor, expoziţie cu vânzare de bijuterii, cristale, pietre preţioase şi semipreţioase.
La ceainăria Teatrului Act, Sala de Lectură, sunteți așteptați, până pe 8 martie la evenimentul “Culori în pod”, unde artiştii, prin mărţişoare şi alte podoabe handmade, spun bun venit primăverii.
Spor la cumpărături!
Foto: daveograve@/Flickr