Cu o saptamana inaintea Sarbatorilor de Pasti, copiii si viitoarele mamici au ocazia sa se bucure de un shopping eficient si sa castige premii de 15.000 de euro.
Intre 14 si 17 aprilie, la Romaero Baneasa (Bd. Ficusului 44, Bucuresti), are loc Baby Boom Show, primul targ international din Romania dedicat copiilor de 0-5 ani si viitoarelor mamici, de unde veti putea alege din miile de produse expuse de peste 120 de companii din Romania si strainatate.
Viitorii parinti vor gasi toate dotarile necesare pentru camera bebelusului, hainute, carucioare, scaune auto, leagane si accesorii.
Femeile insarcinate vor putea alege dintre ofertele in materie de vestimentatie, alimentatie dar si servicii specifice perioadei pe care o parcurg.
Copiii vor fi cei mai rasfatati pentru ca, la o saptamana inaintea Pastelui, vor putea primi in avans dulciuri, haine, carti sau jucarii.
Pe parcursul celor patru zile de targ, vor avea loc tombole cu premii de peste 15.000 de euro.
Parcarea este gratuita pe toata durata targului. Mai multe detalii despre Primul Targ International pentru copii de 0-5 ani si viitoare mamici puteti gasi pe www.babyboomshow.ro