De acum și pân’ la vară week-end-urile sunt pline de peripeții pentru cei mici! Chiar și după ce trece vara, picii vor avea unde și cum să se distreze, stați cu ochii pe noi și vă anunțăm ce și cum.
Și chiar dacă astăzi este 1 aprilie (să ne spuneți și nouă dacă ați păcălit pe cineva) trebuie să ne credeți când venim cu recomandări de final de săptămână. De data aceasta vă povestim despre atelierele, la care s-a dat startul în luna ce abia s-a terminat, organizate de Studioul Kihi-kiha.
Duminica aceasta, adică pe 3 aprilie, de dimineață, de la ora 10.00 până la 11.30, copiii cu vârsta între 5 și 9 ani sunt așteptați cu mare drag la un atelier de desenat și pictat măști. Dragoni ori iepurași, leu sau puișori, măști vesele sau măști înfricoșătoare, toate vor fi realizate de mânuțele copiilor, sub atenta și simpatica îndrumare a celor de la Studioul Kihi-kiha.
Cum vă înscrieți? Simplu: sunați la 0722.22.74.29 ori la 0724.33.62.95.
A, era să uit să vă spun despre locație și preț și parcă v-ar interesa și asta, nu? 😀 Studioul Kihi-kiha este situat pe Strada Ion Voinescu nr. 10 (aveți o hartă explicativă mai jos) și prețul pentru atelierul de duminică este de 50 lei (cu tot cu materialele incluse). Dacă părinții sunt cuminți pot intra și ei cu cei mici la ateliere!
Mai multe ateliere puse la cale de Studioul Kihi-kiha găsiți în comunicatul de presă din secțiunea specială.
Ce spuneți? Facem măști duminica aceasta? 😀