Când a fost ultima dată când ați ridicat un zmeu? Dacă nici voi nu vă mai aduceți aminte, înseamnă că e vremea să exersați asta împreună cu cei mici! 😀
Duminica aceasta, 10 aprilie, între orele 16:00 și 17:30, la Parcul Izvor, simpaticii noștri prieteni de la Life After Work înalță zmeie care să arate tuturor bucureștenilor ce înseamnă o Zmeuventură!

Dar cum se face unul? Dacă al nostru nu se va ridica? Ce o să-i spun copilului atunci? Trebuie să fie un zmeu frumos, doar el va fi reprezentantul nostru pe cer, dacă nu iese decent?

Eu zic să nu cumva să vă gândiți la aceste lucruri, pentru că sunt altele mai importante de făcut! Asta mai ales că Cristina Ghinea promite solemn că îi va învăța pe toți, cu mic cu mare, cum se face „un zmeu de zmeu” și care sunt cele mai fun jocuri de care se pot bucura atât copiii, cât și părinții primăvara în parc.
Distracția poate continua apoi în orice alt week-end, căci veți pleca acasă cu un zmeu care are două forme (în sensul că dacă vă plictisiți de una din două mișcări dați altă formă zmeului) și cu un set de creioane speciale care să vină în ajutor la desenat pereți, cărți de colorat, hârții, tablouri sau ce mai există prin casă. Cât costă toată distracția de duminică? 70 de lei de persoană, bănuți în care sunt incluse toate materialele necesare funshop-ului.
Pe locuri, fiți gata, START la concursul zmeielor!
Noi am fi vrut să vedem cum stați la capitolul “zmeie” și să ne arătați dacă puteți face unul, dar apoi ne-am dat seama că online-ul este el nelimitat, însă chiar să înălțăm un zmeu nu putem, deci vă propunem altceva. 😀
Dacă v-ar plăcea să ajungeți la funshop cu cel mic de mână (“cel mic” adică al vostru trebuie să aibă cel puțin 5 ani pentru a participa) lăsați-ne un comentariu aici, la final de articol. Până sâmbătă tot aveți timp să comentați și noi vom trage la sorți un norocos părinte care o să-și ducă prichindelul la Zmeuventură.
Ce spuneți? Zmeul zboară ori nu? 🙂
La final, trecem în revistă “datele problemei”:

Cine? Life After Work
Ce? Zmeuventură
Cum? Cu talent și veselie
Unde? Parcul Izvor
Când? Duminică, 10 aprilie, de la ora 16:00 la 17:30
Cât costă? 70 de lei/persoană
Unde se fac înscrieri? vreausamainscriu [@] lifeafterwork [.] ro

Revenim la concurs: vreți ori ba să participați la Zmeuventura organizată de Life After Work?
Sursă foto: Shelloz/ Flickr.com.