atelierul cu de toate
E clar: nu toate atelierele și activitățile sunt considerate distractive pentru toți copiii. Normal, fiecare are personalitatea sa și vrea cu totul altceva. La Atelierul cu de toate nu este o problemă pentru că, așa cum arată și numele, există tot felul de activități pentru toți copiii. De exemplu, există ateliere de dans, altele numite „Ateliere de distracție”, pentru micuții puși pe șotii, sau altul numit „Ocolul Pământului în 12 zile”, care conține activități pentru curioșii ce nu se pot ține departe de nimic și vor să știe tot ce mișcă.
Pe lângă cele de mai sus în decembrie este program special, pentru că toată lumea așteaptă moșii: Moș Andrei, Moș Nicolae sau Moș Crăciun. Întâlnirile au loc pe 28 noiembrie, 5 și 12 decembrie, dar asta nu este tot pentru că în timpul vacanței de iarnă se organizează și alte programe speciale pentru micuții cu părinți care nu-și pot lua vacanță lungă.
Mai bine vă las cu mai multe detalii și o descriere mai amplă a Atelierului cu de toate în comunicatul de presă din secțiunea specială.
Care a fost specificul ultimului atelier la care ați fost cu cei mici?