cadouri mos nicolae
Dar vremurile s-au schimbat și dulciurile au devenit insuficiente, dar trebuie să existe o diferență între cadourile aduse de Moș Nicolae și cele aduse de Moș Crăciun, deci cele de pe 6 decembrie trebuie sa fie mai mici, atăt la mărime cât și la preț. Din acest motiv, cadourile pe care le poți găsi in librării mi se par numai potrivite.

Breloc de chei cu ursuleț

Pe mititelul și simpaticul ursuleț gri îl găsim în tricouri cu mesaj de genul “Friends always” sau “Big Hug“ și, în plus, ține de urât și cheilor. Brelocul cu ursuleț îl găsim pe elefant.ro la prețul de 21,13 lei.
breloc de chei cu ursulet

Carte de colorat cu Moș Crăciun

Moș Nicolae are farmecul lui, dar tot la Moș Crăciun le stă gândul copiilor până pe 25 decembrie, așa că o carte de colorat care îl are ca protagosnit pe Moș Crăciun mi se pare numai bună de oferit de Moș Nicolae. Preț 19.9 lei, puteți citi mai multe despre cartea cu Moșul pe litera.ro.
Carte de colorat cu Mos Craciun

Audiobook cu pinguinul aventuros

Nu în fiecare seară părinții au timp să le citească micuților povestea de seară și atunci îți vine în ajutor un audiobook. Pentru cadou de Moș Nicolae vă recomand audiobook-ul Cartea cu Apolodor, în lectura Dorinei Chiriac, care are poezii ce vor fi pe plac nu numai copiilor ci și părinților. Dacă vă grăbiți puteți cumpăra cartea la 27 de lei.
Audiobook cu pinguinul aventuros

Micul Prinț – ediție pop up

Când eram mică mă fascinau cărțile pe care atunci când le deschideam îmi ofereau o priveliște în relief. O astfel de carte este ediția pop-up a Micului Prinț de Antoine De Saint-Exupery, pe care o poți cumpăra de la libris.ro la prețul de 92.5 lei.
Micul Print

Joc pentru Wii

În cazul în care aveți Wii acasă, cadoul de Moș Nicolae este simplu de găsit. Vă propun jocul Dogz, care presupune să-ti alegi un cățel din peste 40 de rase, apoi să îi pui o zgardă sau vreun tricou simpatic și să-l faci personajul principal din tot felul de jocuri de la întreceri la căutarea comorii. Mergi pe adevarulshop.ro și ia-l cu 11.14 lei.
jocul Dogz

Bestseller despre Moș Crăciun

Cum poate un copil să intre în atmosfera Crăciunului mai ușor decât cu o carte despre Moș Crăciun? Volumul Autobiografia lui Moș Crăciun de Jeff Guinn este o poveste despre viața lui Moș Crăciun la Polul Nord, învăluită în istorie și magie. Volumul este recomandat copiilor peste 12 ani, se găsește la nemira.ro și costă 10 lei.

V-am povestit despre toate cadourile care nouă ni s-au părut destul de simpatice încât să poată veni Moș Nicolae cu ele, în ideea că în perioada aceasta nimănui nu-i arde de alergat prin magazine aglomerate, iar cumpărăturile cu un click sunt mult mai ușor de făcut. 🙂
La voi cu ce credeți că va veni Moș Nicolae?