viata e frumoasa
Toamna este frumoasă, iar Teatrul de Operetă Ion Dacian din București ne aduce aminte cât de frumoasă este viața prin intermediul unui festival de artă. Pentru al patrulea an consecutiv suntem invitați la “Viața e frumoasă!”, eveniment care se termină pe 20 noiembrie și care are un program tare încărcat: de dimineața și până seara au loc spectacole de muzică, activități pentru toate vârstele, ateliere de creativitate pentru copii și nu numai.
Ne așteaptă deci să le facem o vizită artiști din peste 10 țări, iar programul este tare diversificat. Avem muzică, balet, concerte, ateliere, lansări de cărți, ezpoziții, proiecții și multe altele, dar mai bine vă lăsăm cu programul complet de pe site-ul oficial ca nu care cumva să ne încurcăm în date și să greșim ceva.
Pentru bilete va trebui să vă duceți la casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian sau pe eventim.ro şi vandbilete.ro. Mai multe informații aflați pe mail la madalina [.] matei [@] opereta [.] ro sau la numărul de telefon 021/314.11.87.