Dacă ai voștri au vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, dacă au văzut Pinocchio și vor să își facă singur jucăriile, atunci trebuie să știți că Fundația Calea Victoriei a pus la cale un atelier simpatic pentru cei mici, la finalul căruia jucăriile prin viață, la propriu.
Atelierul de Jucării Lumea lui Gepetto începe pe 10 iulie și se termină pe 12 iulie, timp în care Petruța Băniță ghidează copiii să își facă jucării originale și personalizate, după propriile dorințe și idei, numai bune de ținut lângă ei în timp ce dorm pentru a-i proteja împotriva coșmarurilor.
Jucăriile vor fi realizate după ideile copiilor și cu ajutorul lectorului de atelier, cu materialele puse la dispoziție de organizatori. Cu alte cuvinte, cei mici vin la atelier, învață și se distrează și pleacă la final cu o jucărie făcută de mânuțele lor.
Întâlnirea este structurată pe 3 ședințe: prima în care se schițează forma și se aleg materialele, a doua în care jucăriile sunt cusute și se redau detaliile, iar ultima întâlnire în care materialul este umplut și se finalizează totul.
Atelierul de jucării costă 180 de lei, materialele sunt incluse în taxa de participare, iar locul desfășurării este str. Popa Soare 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Biserica Sfânta Vineri – Blvd. Corneliu Coposu)
Vă puteți înscrie direct de pe site-ul scoaladeartesimaniere.ro.