Lacul lebedelor – Atelier tematic de seară pentru copii de vârstă mică. Are loc la Opera Română, chiar pe durata reprezentațiilor spectacolului de balet „Lacul lebedelor” și, zicem noi, este un atelier ce merită încercat de către toți copiii care iubesc dansul, muzica, arta și nu numai.
Prețul unui bilet este de doar 11 lei, dar numărul maxim de participanți este de 15, așa că vă propun să vă decideți repede, repede, mai ales că atelierul are loc chiar astăzi și mâine (este același atelier, nu e format din două cursuri) de la ora 19:00 și până la ora 20:00 (timp în care, așa cum spuneam și mai sus, are loc spectacolul dedicat)
Programul atelierului pentru copii va include momente de balet (coordonator – Ileana Sora), improvizaţie teatrală (coordonator – Valentino Tiron), arte plastice (21-23 iunie – coordonator Camelia Păsăroiu / 26-29 iunie – coordonator Radu Ioan Mihail), dar și jocuri interactive.
Accesul în incinta spațiului pentru copii se face cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului, în baza prezentării biletelor de intrare la spectacol ale părinților și a celor de acces la atelier.
Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Operei Naționale București sau online, direct pe operanb.ro.