După ce veți afla despre invitația de mai jos veți vedea că “felicitare cu mesaj dulce” va avea cu totul alt înțeles față de cei până acum.
Ciocolata înseamnă dragoste și a împărți momente dulci cu cei mai dragi dintre cei mai dragi, adică cu cei din familie și cum mai sunt doar câteva minute până când începe luna în care mămicile de pretutindeni sunt sărbătorite mai mult decât oricând, acest text este dedicat copiilor (bine, părinții îi pot susține și pot da o mână de ajutor, pentru că, la urma urmei, surpriza le este dedicată).
heidi2Heidi ChocoWorld este un magazin concept care ne invită să învățăm cum se face ciocolata. Asta nu oricum, adică cei mici nu vor sta pe margine și se vor uita la specialiști cum mânuiesc crema, ci se vor implica chiar ei și vor face o tabletă de ciocolată proprie care va deveni apoi, cu mirodenii, mesaje și, desigur, dragoste, o felicitare pentru cineva drag, din care pot gusta și ei pe îndelete.
[Tweet “Am peste 8 ani și îmi fac singur ciocolata!”] Despre ce este vorba mai precis? 10 copiii vor afla cum se prepară ciocolata Heidi şi vor putea să realizeze singuri propria tabletă de ciocolata. Toate cele peste 60 de ingrediente folosite în ciocolata Heidi, atât la preparare, cât şi la decor, sunt în întregime naturale: de la cireșe întregi confiate, bucăți de portocale, merișoare, până la pudră de căpșuni și arome naturale de vanilie sau fructe exotice, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la chimicale și altele deloc benefice.
heidi
Pe 4 martie, copiii norocoși însoțiți de părinții lor și mai norocoși sunt aşteptaţi la Heidi ChocoWorld pentru a înveseli ciocolata cu desenele şi mesajele lor speciale pentru 1 sau 8 martie. Copiii vor mânui ciocolata, iar părinții îi vor putea susține cu sfaturi și păreri despre ingrediente.
Cei mici vor fi ajutați de maeștrii ciocolatieri și vor face cea mai bună tabletă de ciocolată, ținând cont de personalitatea mămicilor şi de preferințele lor.
atelier ciocolata HeidiCe trebuie să faceți pentru a vă număra printre cei 10 copii maeștri ciocotalieri? Prima condiție este ca ai voștri să aibă peste 8 ani și apoi să vă asigurați că pe 4 martie, de la ora 18:30, nu aveți planuri mai dulci decât o ciocolată și o experiență pe cinste. Apoi trebuie să ne lăsați la acest articol un comentariu prin care să ne povestiți despre un moment dulce de la voi din familie. Nu fiți timizi, ne referim la momentele faine pe care le-ați ținut minte peste ani sau pe care le veți ține minte, dacă ale au avut loc recent. Luni, 3 martie, tragem la sorți 10 dintre voi și luni seară vă dăm pe mail toate detaliile despre întâlnirea / atelier dulce ce are loc marți. 🙂
Să curgă comentariile dulci!
Pentru a încuraja cât mai multe persoane să trimită celor dragi mesaje de iubire si sa surprinda, Heidi a inițiat Campania „Mesagerul Sentimentelor”. Mesajele destinate celor dragi vor putea fitransmise chiar și virtual, prin intermediul aplicației de Facebook creată special de Heidi – „Mesagerul Sentimentelor”. Fanilor li se oferă ocazia de a-și exprima gândurile frumoase cu ajutorul felicitărilor personalizate de ciocolată. Gesturile „dulci” ale acestora vor fi răsplătite cu șansa de a câștiga premiul cel mare, o excursie pentru două persoane în capitala iubirii, Paris, Franța.
 

Later Edit

Aici sunt cei 10 câștigători (primii 10 din listă) la atelierul de meșterit ciocolată la Heidi ChocoWorld. Felicitări și distracție plăcută la fabricat felicitări dulci!
heidi