E soare, e cald, vine primăvara, așa că avem recomandări pentru acest weekend. De data aceasta ne așteaptă un final de săptămână plin cu evenimente faine demne de luat în calcul pentru ieșiri în familie, așa că aveți un pic de răbdare și treceți prin toate.

  • Vineri – 21 februarie

evenimente copii=> Dacă aveți copii mici, explicați-le ce înseamnă primăvara nu prin povești dedicate, ci cu ajutorul unui spectacol simpatic. Este destinat copiilor cu vârsta de până la 5 ani și se numește chiar așa – “Sunetele anotimpurilor” – citiți mai multe din comunicatul de presă dedicat.

  • Sâmbătă – 22 februarie

Sâmbătă este o zi pliiină de evenimente, așa că le luăm pe rând.
=> La Promenada avem multe evenimente pentru copii, atât sâmbătă, cât și duminică, toate sunt gratuite pentru familii și copii și toate au loc în spațiul de joacă Contrapunct – citiți mai multe din comunicatul dedicat.
=> Cei de la Feel Smart ne invită la un curs de modelaj în lut. Se lasă cu distracție și voie bună, plus personaje de poveste realizate din lut – aflați mai multe din anunțul oficial.
=> Tot sâmbătă, de la ora 11:00, sunteți așteptați la Librăria Bastilia la atelierul muzical: ”La șezătoare cu fluiere și povești” destinat copiilor de la 4 ani și părinții lor – citiți mai multe despre atelier.
=> Dacă aveți chef de un târg / atelier inedit, la Magazinul Cocor, în intervalul orar 10.00 – 14.00, la etajele 3 și 4, Asociația CONIL invită copiii să-și demonstreze talentele artistice, în combinație cu spiritul antreprenorial – vedeți mai multe în comunicatul de presă dedicat.
=> La Cărturești Verona se lasă cu povești despre condimente speciale din zone diferite ale lumii. Culoare și arome la Povestea Mirodeniei – aflați mai multe informații despre eveniment.
=> Dacă aveți chef de un atelier în care să faceți mărțișoare pentru cei dragi – detalii despre atelier în comunicatul de presă.
=> Părinții care vor să învețe mai multe despre comunicare nonviolentă, trebuie să știe că Asociația pentru Comunicare Non-Violentă începe un curs nou dedicat adulților, curs care începe vineri și se termină duminică – citiți mai multe despre curs din comunicatul de presă dedicat.
=> Cei care vor o piesă de teatru amuzantă, care nu lasă niciun copil să stea pe scaun pentru că este un spectacol interactiv, trebuie să ajungă la Ursul păcălit de vulpe pus în scenă de Teatrul Zurli, piesa se joacă atât sâmbătă, cât și duminică – detalii în anunțul oficial.

  • Duminică – 23 februarie

=> Interaktiv University şi Magia Florilor ne invită să petrecem începutul primăverii cu un atelier floral destinat copiilor – Copii, zâmbete și flori. Aflați mai multe din comunicatul de presă dedicat.
=> Dacă vreți o piesă de teatru nonverbal, atunci haideți la Drumuri de nisip, la Clubul Țăranului Român – detalii în comunicatul de presă.
=> Un eveniment dedicat învârtitului. Nu este o glumă, are loc duminica aceasta și este vorba despre a învăța cum și de ce anumite lucruri… se rotesc – amănunte în anunțul dedicat.

  • Luni – 24 februarie

=> Începem săptămâna cu zâmbetul pe buze? Haideți la un atelier pentru părinți de data aceasta în care se va discuta despre dezvoltarea emoțională a copiilor în primii lor ani de viață – citiți despre el.
Cam acestea sunt evenimentele recomandate de UrbanKid.ro în acest weekend, dar vă așteptăm mereu cu alte completări dacă aveți.
Sursă foto: MartinaFerrara/ weheartit.com.