De la 1 martie este oficial primăvara și cum nu vă putem oferi un ghiocel și un mărțișor tuturor, ne-am gândit să o facem virtual, cu recomandările de evenimente pentru copii și părinți în acest weekend, final de săptămână care de altfel se anunță unul plin, așa că aveți de unde alege.
Sâmbătă – 1 martie
recomandari de evenimente=> După ce mergeți la cumpărat mărțișoare colorate pentru prietenele dragi, haideți la un curs de magie pentru copii. Da, ați citit bine, magia este adevărată, iar cei mici vor învăța despre ea în cadrul a cinci ateliere săptămânale, primul fiind pe 1 martie – citiți mai multe despre cursul de magie.
=> Tot sâmbătă, cei de la Mayaricii ne propun să marcăm începutul primăverii așa cum se cuvine, cu o petrecere tematică și un spectacol susținut de micuți – vă las cu mai multe detalii despre întâlnire.
=> La Zurli ni se pregătește un spectacol special cu ocazia primăverii. Este vorba despre Povestea Ghiocelului, spectacol care se joacă atât sâmbătă, cât și duminică – mai multe detalii despre acesta aflați din comunicatul de presă dedicat.
[Tweet “Recomandările UrbanKid.ro de evenimente pentru copii și părinți din acest weekend”] Duminică – 2 martie
=> Duminică e zi de relaxare totală, pentru un plus de energie în noua săptămână. Cei mici sunt invitați să-și schimbe garderoba pentru primăvară și asta nu oricum, ci cu un tricou personalizat, făcut chiar de ei – aflați mai multe despre eveniment.
=> Interaktiv University organizează duminică “reINVENT Mini”, un atelierul creat special pentru a veni în întâmpinarea părinţilor care doresc să suplinească educaţia celor mici cu informaţii şi activităţi practice despre reciclare şi reinventare, toate sub umbrela dezvoltării originalităţii copiilor – citiți mai multe despre atelier.
=> Și prietenii de la Zurli organizează ceva special de mărțișor. Zâna Bună și Zdrăngănel, cele două personaje iubite din Gașca Zurli, vor confecţiona împreună cu copiii şi părinţii lor mărţişoare. Şi nu orice fel de mărţişoare, ci mărţişoare vesele, care râd, dansează şi se joacă – citiți mai multe despre atelier.
=> Duminică e zi mare, e prima zi de Stylish Spring by Promenada. Evenimente de fashion pentru femei. Aruncați un ochi să citiți mai multe și nu uitați că durează până pe 5 martie.
Luni – 3 martie
Luni e zi mare pentru Teatrul Ion Creangă, se lansează un nou spațiu de joc, dedicat spectacolelor și activităților pentru copii și părinți, iar luni seară are loc spectacolul „Seminţe-Semi” – vedeți tot programul spectacolelor.
Orice eveniment ați alese vă dorim un weekend minunat!
Sursă foto: ephrinoya/ Flickr.com.