Despre Viața pe îndelete v-am povestit acum ceva timp, despre curajul pe care trebuie să îl aibă părinții care pleacă cu o rulotă într-o călătorie prin toată Europa, alături de cei mici, nu am cum să vă povestesc deocamdată pentru că doar cei implicați în proiect știu sentimentele prin care trec.

Alfabetul pe îndelete

Vă scriu însă despre o aplicație lansată recent pentru copii de către cei de la Viața pe îndelete. Se numește simplu: Alfabetul pe îndelete și până acum singurul defect pe care l-am descoperit este că aplicația este doar pentru cei cu iPad (avem promisiuni că se va lansa și în Google Play cât de curând). O puteți încerca însă și online, în variantă demo, pentru a vă face o idee despre ce este vorba. Copiii vor învăța literele mult mai ușor, aplicația este chiar în română, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la limba străină în care este și zău de nu e tare nostimă. M-am jucat chiar și eu o perioadă bună cu ea… știu alfabetul, credeți-mă pe cuvânt!

Aplicația poate fi descărcată din AppStore, costă doar 0.89 euro. Am uitat să vă spun că toate literele sunt pronunțate de un copil, așadar cei mici care vor să învețe vor afla informațiile de la alți copii, nu de la o voce matură. În plus, ea conține și două jocuri de recunoaștere și asocierea literelor cu anumite cuvinte.

Party pe îndelete

Vă spuneam de la început despre o petrecere și nu am uitat. Pe 23 martie începe road trip-ul, așadar pe 17 martie toți cei care susțin plecarea (și nu sunt deloc puțini) sunt așteptați la o limonadă, un pahar de vin și o brioșă pentru a cunoaște față în față părinții curajoși și copiii zglobii care pleacă prin Europa cu o rulotă. Trebuie însă să oferiți și voi ceva la schimb: încurajări multe și felicitări la fel de multe.
viata pe indelete party
Despre party-ul de plecare aflați mai multe din evenimentul dedicat de pe Facebook, unde vă sfătuim să dați Join dacă aveși de gând să ajungeți.
Noi le urăm muuuult succes, muuultă distracție și voie bună și promitem să vă ținem la curent cu toate noutățile Vieții pe îndelete. 🙂