Să nu credeți că e vorba despre două familii cu 16 de ani pe fiecare membru, ba dimpotrivă ei au copii și sunt convinși că va fi cea mai frumoasă experiență din viața lor de adult și din viața lor de copii. 🙂
Oamenii și-au luat casele în spate, adică rulotele, s-au echipat cu energie, curaj și veselie, plus lucrurile absolut necesare de trai și pleacă prin Europa timp de un an, pentru noi provocări și aventură, dar nu în ultimul timp schimbare, evoluție și o mare ruptură din viața de zi cu zi.

Ne-am propus să pornim într-o aventură frumoasă, alături de copiii noștri. O aventură nu numai pentru inima noastră, cât pentru mintea noastră. O aventură din care ne vom întoarce atât noi cât și copiii mult mai bogați sufletește.
Un road trip, care este o formă din ce în ce mai utilizată de către europeni, de a-și petrece vacanțele, însă pe care noi îl vedem mult mai mult decât atât. Asta deoarece ne-am gândit să îmbinăm plăcutul cu utilul și să ducem în Europa valorile și tradițiile românești. Vrem să luăm împreună cu noi informații despre România, lucruri și fapte specifice tradiției noastre naționale și branduri de succes românești.

Asta spun eu pe blog-ul lor, blog pe care vă sfătuim să-l urmăriți pe ViatapeIndelete.com sau să fiți cu ochii pe pagina de Facebook dedicată.

Ok, și până la urmă cine pleacă în lume?

  • Ioneştii, adică Nicoleta (creatoare de vestimentaţie pentru copii) Bogdan (designer de interior şi scenograf) cu cei trei copii: Lilu (5ani), Tessa (3ani) şi Bebe (3 luni).
  • Panaiții, adică Oana (scenograf de film şi TV) Ciprian (regizor) alături de copiii lor: Serafim (5 ani) şi David (4 ani).

Îi susținem în inițiativa lor? 🙂