Ateliere de imaginatie si dezvoltare
Tărâmul copiilor deștepți sau SmartKidsLand invită toți copiii pe 26 martie să învețe ce înseamnă distractia adevărată în cadrul a mai multe cursuri. “Cursuri” în sensul de distracție la maxim, distracție ce stimulează dezvoltarea creativității, a inteligenței emoționale și multe altele, destinate celor mici cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani.
Să vă povestesc câte ceva despre cursurile în sine.
Micul Actor înseamnă de fapt joaca de-a actorul și nu este genul acela de curs unde cei mici vor sta și vor afla ceva informații după care se întorc acasă cu o mie de întrebări pe care nu a avut ocazia să le pună. Dimpotrivă, totul este interactiv și activitatea se bazează pe întrebările copiilor și lucrul în echipa sau individual.
Arta de a trăi frumos este special realizat pentru picii cu vârsta între 6 și 12 ani și are atât teorie, cât și practică, toate legate de bunele maniere care ar trebui să fie cunoscute de toți copiii.
Jocuri și Muzica este destinat celor de cel puțin 2 ani și cel mult 12 ani. După cum v-ați dat seama deja cred, cursul se referă la dezvoltarea simțului ritmic și muzica, prin dans.
Vă mai spun că participarea la evenimentul de pe 26 martie, adică sâmbăta aceasta, este gratuită și se face pe baza înscrierilor. Detalii privind înscrierea și toate amănuntele legate de curs le găsiți în comunicatul de presă din secțiunea specială, dedicată părinților.
Spuneți “prezent” la curs?