“Toti copiii sunt artisti. Problema e cum sa facem sa ramana artisti si atunci cand cresc“- Pablo Picasso
EcoXtrem Junior a lansat cursurile de dezvoltare personala prin teatru si fotografie pentru copii si tineri cu varsta intre 10 si 17 ani, ce se vor desfasura in perioada iulie – august in Bucuresti la adresa: strada Hristo Botev, nr. 7, in zona Piata Rosetti.
EcoXtrem Junior a pregatit celor mici o vara cu adevarat speciala deoarece aceste cursuri abordeaza arta teatrala si cea fotografica intr-o maniera creativa, iar metodele de predare sunt captivante si eficiente.
Cursurile de dezvoltare personala contureaza comportamentele esentiale ale personalitatii unui copil: atentie, perspicacitate, spontaneitate, dictie, creativitate, socializare, cultura generala, dezvoltarea limbajului, abilitati de invatare, autocunoastere, autocontrol. Scopul nu este joaca, ci jocul, iar in acest joc sunt importante regulile, egalitatea si prietenia. Destinatia finala: succesul in viata al copiilor, bunastarea lor afectiva si spirituala si abilitatea de a socializa contructiv.
„Scopul cursului de dezvoltare personala prin teatru nu este sa fii cel mai bun individual, ci ca spectacolul sa fie cel mai bun. Munca in echipa este indispensabila atat in teatru cat si in viata. Intr-un context din ce in ce mai dominat de realitatile online, cursurile propun sansa unei comunicari pe undeva de baza, reala, descrisa in coordonate sigure, pozitive.” spune Razvan Zlavog, unul dintre trainerii cursurilor de teatru.
„Prin workshop-ul de introducere in arta fotografica, „Primul meu eseu fotografic”, ii vom duce pe copii intr-o calatorie imaginara in care vor invata sa fie selectivi, sa observe, vor intelege arta fotografica, vor descoperi ce inseamna autosugestia si cum sa-si exprime gandurile si sentimentele prin imagini fotografice.
Arta nu este ceea ce vezi, arta este ceea ce ii faci pe ceilalti sa vada”- Edgar Degas
Este important ca abilitatile de lider, personalitatea si talentele copiilor sa fie observate inca de la frageda varsta, motiv pentru care multi parinti iau decizia sa-si pregateasca copiii la cursuri suplimentare fata de cele de la scoala. De multe ori, abia atunci cand un copil iese din zona de confort oferita de familie este capabil sa evolueze cu adevarat” Razvan Leucea, fotograf profesionist.
Pentru descrierea completa si inscrierea la cursurile de dezvoltare personala prin teatru si fotografie organizate de catre EcoXtrem Junior, puteti accesa site-ul: http://ecoxtrem-junior.blogspot.com/
Pentru inscrieri si alte informatii:
Georgiana Gerea
0733 678 117
office@ecoxtrem-trekking.ro