Indiferent de vârsta copiilor… de fapt ce mă dau atâta după deget – indiferent de vârsta adulților, cu toții citim povești! Avem romane și studii de caz în geantă pentru a fi citite în metrou, dar abia așteptăm să ajungem acasă pentru a ne uita la desene animate (să nu uitați de Cuca Cuca, unde avem desene animate cuminți strânse în același loc) și pentru a citit seară de seară povești vechi, dar minunate.
Din această serie, adică din seria “poveștilor minunate” avem muuulte titluri, iar mai toate sunt adunate în colecția “Șotron” de către Librăria Elefant. Le putem cumpăra pe toate fără a face o gaură mare în buget, pentru că o carte nu costă mai mult de 3 lei. Da. Ați citit bine: mai puțin de 3 lei o carte, mai exact fiecare exemplar costă 2,93 lei, iar dacă facem un calcul dacă vom achiziționa toată colecția “Șotron vom scoate din buzunar 29,30 lei, pentru că sunt 10 cărți. Vi se pare mult? Eu recunosc că cea mai scumpă carte pe care am cumpărat-o până acum a costat de vreo 10 ori mai mult decât toată colecția, așa că prețul mi se pare mai mult decât decent.
Acum, să vedem ce cărți minunate adună Elefant.ro în seria “Șotron”:

Toate cărțile au copertă broșată, fiecare are câte 28 de pagini ilustrate și pline de povești care abia așteaptă să fie citite de copii și părinți, iar prețurile sunt reduse o perioadă, așadar dacă vă face cu ochiul colecția vă sfătuiesc să profitați.
NB: Achizițiile pe care le faceți de pe Elefant.ro, prin link-ul nostru ne ajută să mergem mai departe și să vă oferim în continuare articole și proiecte special făcute pentru voi – părinții faini care ne citiți și care știți cât de fun este să fii părinte.
Sistemul se numește marketing afiliat și este 100% transparent. Practic, din prețul pe care-l plătiți voi în mod normal, câteva procente ajung la noi.