Aleth NaquetEa este Aleth Naquet, psiholog clinician, format în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, creatorul metodei. De mai bine de 17 ani, este formator și moderator în relații interumane în cadrul centrului ADRES, fondat de ea în Paris. Până în luna mai 2009 a fost președintele Institutului ESPERE®, garantul metodei. Aleth Naquet este de asemenea, practiciană și formatoare TIPI (Tehnica de Identificare Senzorială a Fricilor Inconștiente) și practiciana EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Și este cea care suține programul de formare de traineri și consultanți în Metoda ESPERE®, în România.
Poate că CV-ul ei nu va spune multe lucruri dar vă spun eu: este o persoană deosebită și merită să o vedeți, măcar pentru două ore.
Prima mea întrevedere cu metoda ESPERE® a fost prin ea. Acum câteva zile vă povesteam despre experiențele mele, ce am învățat și ce mai vreau să învăț, în continuare, mergând și pe drumul acesta.
ma aude cineva?Și pentru că este o oportunitate pe care nu aș vrea să o ratați, pentru că aveți o șansă să vedeți cu ochii voștri și să auziți cu urechile voastre, vă fac o invitație din partea organizatorilor – prietenii de la Centrul AmaneSer, de a merge la conferința ”Mă aude cineva?” – conferința cu Aleth Naquet de vineri, 20 iunie, de la 19.00 la 21.00. De fapt vreau să vă dau 4 invitații la această conferință (un bilet costă 80 de lei).
Așadar, vreau să îmi lăsați mai jos, un comentariu, cu prima întrebare, prima problemă care vi se ivește în minte, atunci când vă gândiți la comunicarea voastră, la modul în care vorbiți, vă exprimați… Dacă vă simțiți ascultați, înțeleși, apreciați, dacă aveți senzația că mama, tata, partenerul de viață sau fostul partener de viață, prietena sau colegul de serviciu nu reușesc să comunice cu adevărat cu voi și nici voi cu ei. Dacă vă frământă ceva, în mod special…
Eu voi alege (pe 18  iunie – seara), prin tragere la sorți – pe 4 dintre voi, care vor merge la conferința din 20 iunie. Și chiar aveți poate ocazia să vă lămuriți, să primiți răspuns direct de la Aleth Naquet.
 

Conferința și workshop-ul de Comunicare Relațională prin Metoda ESPERE® – Mă aude cineva?

 
Conferința: 20 iunie 2014 – 19:00-21:00 – Hotel Capital Plaza, București
Workshop: 21-22 iunie 2014 – 09:00-18:00 – București
În cadrul workshop-ul ”Mă aude cineva?”  se abordează tematica într-o manieră dinamică și vie, ceea ce va permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt: pe lângă informațiile teoretice pe care vi le va oferi, Aleth Naquet va lucra pe cazuri concrete propuse de voi, pentru ca voi, cei care veți participa, să conștientizați și să aflați cum vă puteți rezolva problemele de comunicare cu persoane cu care nu aveți cea mai bună relație sau cu care nu reușiți să comunicați.
vizual open ESPERE
Căteva teme abordate:

– Ce înseamnă comunicarea relatională?

– Cum am putea să formulăm mesajele pentru a ne face auziți?

– Cum putem reduce conflictele cu persoanele din jurul nostru (efectele nocive ale Sistemului antirelațional SAPPE)? — mai multe despre acest sistem, am scris aici.

– Ce greșesc atunci când cer ceva și nimeni nu mă ascultă?

– Cum îți poți asculta emoțiile, fricile, dorințele și conflictele interioare

– Cum te poți elibera de mesajele negative primite

– Cum poți întreține o relație fericită.

Toate detaliile conferinței și workshop-ului, preț, înscrieri, organizatorice, le aveți în comunicatul de presă.

Featured Image

Concurs încheiat

Prietenul random.org a stabilit cine va merge vineri seara la conferința ”Mă aude cineva?” susținută de Aleth Naquet. Iata cine:
castigatori conferinta
Vreau să vă mulțumesc pentru înscriere și pentru curajul de a spune aici ce subiecte de comunicare vă frământă. Îmi pare rău ca nu am mai multe invitații dar poate v-am făcut curioase și vreți totuși să ajungeți mâine seară, la conferință. Încă se mai pot face înscrieri. Cine știe, poate vedeți dacă vi se potrivește sau nu, dacă vă place sau nu și alegeți să veniți și la workshop-ul din weekend.