În ultima perioadă ne plac infograficele tare mult, așa că atunci când descoperim unele ce merită împărtășite o facem cu mare drag.
Cum aseară a avut loc evenimentul Relații fericite, familii fericite – ediția #4 – M-am săturat să mă cert cu tine la care v-am așteptat pe toți cu drag, ne-am gândit că un infografic despre familii fericite se potrivește astăzi la fix.
Care sunt așadar diferențele majore, dar de care de multe ori nu ne dăm seama cât contează ele de fapt? Desigur, sunt niște cifre care variază de la cuplu la cuplu, experiențele personale fiind cele care contează cu adevărat la finalul zilei, cu alte cuvinte dacă unele cupluri sunt fericite discutând despre viitorul lor cinci minute pe săptămână, altele au nevoie de ore întregi de planuri și gânduri frumoase și tot așa. Cu toate acestea însă, un sâmbure de adevăr trebuie să existe (nu?) măcar unul de la care putem porni discuția despre fericirea în cuplu…
Relațiile fericite se construiesc pe experiențe fericite, mai exact cuplurile fericite spun că au parte de cinci interacțiuni fericte și doar una cu rezultate nu tocmai lăudabile, comunicare și intimitate.
Vedeți mai jos întregul infografic cu care suntem de acord, mai puțin partea legată de copii…
infografic cupluri
Surse foto: Skinnylove/ weheartit.com și lifehacker.com.